Echo’s op Eigen Verzoek: echo’s wanneer jij dat wilt

Ben jij op zoek naar een echocentrum, en wil je graag een echo op eigen verzoek laten maken?  Zou jij eigenlijk ook wel vaker een echo willen krijgen dan de gebruikelijke? Zou je ook graag gedurende het tweede en derde trimester je kleintje zien groeien en al een band opbouwen? Of wil je juist een keertje je familie of een vriendin meenemen?

EchoNoord is hét echocentrum in Amsterdam Noord waar je gedurende je hele zwangerschap op de momenten dat jij dit wilt een echo kunt komen maken.

Bij EchoNoord maken we namelijk niet alleen de echo’s op doorverwijzing van de verloskundige praktijk. Juist ook besteden we veel aandacht aan de zogenaamde echo’s op eigen verzoek. Dit zijn extra echo’s die jou gedurende je hele zwangerschap een prachtig beeld geven van hoe je kindje zich ontwikkelt.  We hebben de beste echoapparatuur in huis waarmee we niet alleen 2D, 3D en 4D (video) kunnen maken maar ook direct alle foto’s naar jouw telefoon kunnen zetten.

Bij ons krijg je je echofoto’s digitaal via Tricefy. Hoe dit werkt? Kijk onderaan de e-mail die wij verzenden na het maken van een afspraak.

Bij EchoNoord werken alleen maar specialisten die veel zorg dragen voor de kwaliteit van de echo én dat jij alle aandacht krijgt die je zou willen hebben. Bij ons kun je zelfs gedurende je hele zwangerschap dezelfde vertrouwde echoscopiste krijgen die álle echo’s bij jou doet. Lees hier meer over wie EchoNoord is.

vitaliteit-echo-400x-300

Vroege Echo Eigen Verzoek

6 - 9 weken

Bij EchoNoord kun je al vanaf 6 weken zwangerschap een echo komen maken.

Duur: 15 min

Prijs: 47,50 euro

Echo’s op eigen verzoek

Echo Eigen Verzoek Ontwikkeling

Vanaf 12 weken

Gedurende je hele zwangerschap kun je bij ons langskomen voor een 2D echo. We maken foto’s die je mee kunt nemen.

Duur: 15 min

Prijs: €52,50

echo_jongen

Geslachts-bepaling

Vanaf 14+3 weken

Ben je nieuwsgierig naar het geslacht van je kindje? Dan kun je vanaf 14+3 weken bij EchoNoord een geslachtsbepaling laten doen.

Duur: 15 min

Prijs: €52,50

3d-3cho-website-400-x-300

3D echo & video (4D)

26 - 30 weken

In deze periode kun je prachtig mooie 3D foto’s en video maken van je kindje. De karakteristieken van een gezichtje zoals de vorm van het neusje, oortjes en vingertjes zijn heel goed zichtbaar.

Duur: 25 min

Prijs: 117,50 euro

Wanneer kun je het beste een echo laten doen?

Er zijn veel momenten waarop een pretecho hele bijzondere dingen laat zien. Wanneer je een echo doet, hangt eigenlijk heel erg af van wat je graag wilt zien.

tijdlijn-september-2021

ECHOVOORDEEL PAKKET!

Wil je gedurende je hele zwangerschap op meerdere momenten naar je kindje kijken bij EchoNoord? Dat kan natuurlijk! Je krijgt nu 15€ korting als je een 2D én 3D/4D echo bij ons komt maken! Vraag de assistente om informatie.

baby

Wat zeggen ouders over onze pretecho’s?

 • Heel fijne plek met groot scherm om mee te kijken. Heel zorgzaam en zorgvuldig inclusief verwarmde gel op de buik.

  Elsbeth
 • Super kundige echoscopisten, hebben korte lijntjes met de verloskundige praktijken indien nodig en goeie service. Aanrader!

  Lianne Bond
 • Hele vriendelijke echoscopisten. De 3D echo lukte de eerste keer niet echt en ik mocht daarom nog één keer terugkomen. De tweede keer werd ook uitgebreid de tijd genomen voor de echo en was alles duidelijk te zien op beeld. Een super lieve vrouw zowel de eerste als tweede keer. Ik ben met een heel fijn en gelukkig gevoel daar vertrokken. Vooral de tweede keer veel foto's op papier meegekregen. Al met al een super ervaring. Ik raad deze praktijk zeker aan voor iedereen die een ervaren en lieve echoscopiste wilt.

  Momma Q
 • Vanaf de eerste keer dat wij ons wonder mochten bekijken, zijn wij in de goede handen van EchoNoord en haar medewerkers geweest. En wat voor goede handen. Zij maken iedere echo tot een feestje, nemen de tijd voor de mooiste beelden en goede uitleg. Daarnaast beschikt EchoNoord over de beste apparatuur (ervaring met o.a. meerdere ziekenhuizen) om jouw kindje zo goed mogelijk te bekijken en vast te leggen. Kortom EchoNoord is een aanrader voor iedereen, voor de mooiste echo ervaringen tijdens de zwangerschap.

  Betine van Seventer
 • Erg fijne ervaring bij EchoNoord gehad. Lieve en kundige Echoscopisten en goede service! Bij mijn volgende zwangerschap kom ik zeker terug!  

  Louise
 • Zowel met beide zwangerschappen de bij EchoNoord de echo’s laten maken. Fijne plaats met vriendelijk personeel en een groot scherm zodat je mee kan kijken. Ik raad EchoNoord zeker aan!!

  Bianca
 • Fijne ervaring! De sfeer was heel ontspannen en professioneel en de echoscopist idem dito

  Joelle
 • Kundige echoscopiste en mooi beeld.

  Britt
 • We konden de volgende ochtend al terecht en vriendelijke service.

  Dreas
locatie-wit

Albert Molhof 89, Amsterdam

(Gebruik voor je navigatie: Distelweg 437, 1031HD)